Restaurante & Baruri

Restaurant Majestic

La Majestic Mamaia, servirea mesei este o adevarata traditie. De-a lungul anilor, hotelul a dezvoltat foarte mult partea de alimentatie publica, oferind oaspetilor sai posibilitatea de a alege dintre mai multe restaurante.

Restaurantul international Majestic este restaurantul principal unde va asteapta o gama larga de preparate, care vor satisface si exigentele celor mai pretentiosi oaspeti.

Restaurantul Majestic va ofera posibilitatea servirii meselor in aer liber pe terasa restaurantului.

In prezent, dupa amenajari succesive si investitii considerabile, Majesticul are gradina cu cele mai multe flori de pe litoral, dispuse pe o suprafata de 15.000 mp.

Restaurant ``La Protap``

Restaurantul “La Protap” va atrage cu mirosul puilor şi purcelusilor de lapte pregatiti la protap, cu preparate traditionale, o adevarata tentatie culinara, o explozie de gusturi autentice romanesti.

Nu veti rezista tentatiei de a ii savura pe indelete.

Pentru noi, satisfactia dumneavoastra este pe primul loc. Rasplata noastra este reprezentata de zambetele dumneavoastra dupa ce veti gusta din preparatele noastre.

Haideti sa redescoperim impreuna gustul preparatelor la protap.

 

Lobby Bar

Atractiv si cosmopolit, este spatiul ideal pentru servirea cafelei sau degustarea unui cocktail racoros.

Va veti bucura de un spatiu ideal pentru a citi in liniste stirile dimineata, pentru a rasfoi o revista glossy sau pentru a va verifica e-mailul.

Lobby Bar-ulo este un loc surprinzator si confortabil, ce va va acomoda prin clasicul acestuia, cat si prin bauturile exotice si racoroase sau cafelele aromate ce va vor da un plus de enrgie!

Restaurant La Dana la Ceaun

Vino „La Dana la Ceaun“ şi ai ocazia să savurezi delicioasele preparate ungureşti – gulaş, supa beţivului din varză acră şi afumături, cotlet de Turda, papricaş de somn cu lăşti casă, brânză dulce şi mărar. La terasa lui Dana puteți servi una din cele mai specifice mâncăruri din bucătăria ungurească, care este “halászlé”. Se traduce: zeama pescarului, sau mai pe înțeles; supă cremă de pește.

Tot ce ajunge în farfuria clientului este atent supravegheat de Dana, iar afacerea a crescut de la an la an. La început, Dana a bătut târgurile de produse tradiționale sau cele cu profil agricol, „cu tuciurile în spate”.